Miért lehetsz hálás 2024-ben?

akaraterő, karate, karate edzés

Tegnap érintettem a hálát, mint fontos dolgot.

Reggel eszembe jutott, leültem és elgondolkoztam azon, milyen hálásak lehetünk, hogy van lehetőségünk edzeni.

Komolyan, nézd csak meg, van időnk, pénzünk és lehetőségünk rá.

Annyi hely van a világon, ahol ezek a dolgok nem állnak rendelkezésre, nem? És hát, ebben az életemben azt mondhatom, körülnézve a világban, hogy ez nem valami evidens dolog.

De tényleg, gondolj csak bele! Van egy csomó olyan hely, ahol az emberek hiába dolgoznak, nem tudnak elcsenni pár percet az edzésre. Itt vagyunk mi, teli zsebekkel (igen, az edzés nem kerül olyan sokba ,mint az egészségtelen élet rendbehozása)és tele idővel, és csak nekünk kell dönteni, hogy mikor és hol. Na ez az, amire azt mondom, hogy szuper dolog!

Szóval, hálás vagyok érte, és azt gondoltam, megosztom ezt veletek is.

Sokszor elfelejtjük, mennyire szerencsések vagyunk. Úgyhogy, ha a kezedben van az idő és a lehetőség, hát kapd meg és menj edzeni! Ne halogass. Megfogadtad? Elkezdted?😅 Csináld!

Mi 8-án nyitunk, de ahogy én is, te is elkezdhetsz otthon alapozni. Fekvő, lábemelés, négyütemű,stb...egy kis karate technikák, egy kis nyújtás, levezetés, meditáció. 10-20 perc is rengeteget számít.

Szóval végezetül, köszönöm, hogy egy ilyen lehetőséget kaptam, és remélem, mások is rájönnek erre az áldásra az életükben.

Maradjatok erősek és hálásak! Köszönöm,hogy elolvastad, hálás vagyok érte és azért is hogy követsz!

Üdvözlettel,

Szabolcs sensei

Tagek: #HálásanEdzek #SzerencsésVagyok #KöszönömAzÉletet