Általános Szolgáltatási Feltételek

Kérjük, figyelmesen olvasd el az Általános Szerződési Feltételeinket (a továbbiakban ÁSZF), amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kívánsz lenni webáruházunknak, és kizárólag abban az esetben vedd igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetértesz, és magadra nézve kötelező érvényűnek fogadod el.

Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.

A webáruház működésével, megrendelési, szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdéseid esetén a megadott elérhetőségeinken állunk rendelkezésedre!

Üzemeltetői adatok:

Cégnév: Szircsák Szabolcs egyéni vállalkozó
Cég képviselő: Szircsák Szabolcs
Székhely: 1173 Budapest, Pesti út 158.
Adószám: 55377018-1-42
Szerződés nyelve: Magyar
Bankszámla: Raiffeisen Bank Zrt. 12010501-00137767-00200001
e-mail: info@karate-do.hu
Web: karateoktatas.eu
Telefon: +36 1 256 8747 (hívható hétfő-péntek 09-15)

Megvásárolható termékek körének bemutatása

A webáruházban megjelenített termékek megvásárolhatóak on-line, házhoz szállítással, illetve személyes átvétellel Budapesten, a XVII. kerületben, előre egyeztetett időpontban.

Webáruházunkban karate ruházat és felszerelések, -kiegészítők vásárolhatóak meg.

Árak

A webáruházban feltüntetett árak bruttó eladási árak, az Áfá-t minden esetben tartalmazzák. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Vásárlás menete

A webáruházban történő vásárlás feltétele a Vevő érvényes regisztrációja. A regisztrációval a Vevő egyidejűleg elismeri azt is, hogy a jelen ÁSZF-t ismeri és magára nézve azt kötelezőnek tekinti és elfogadja.

(Ha valamit vásárolni kívánsz, tedd a kosárba! Ekkor még nem szükséges bejelentkezned. Mikor végeztél a vásárlással és véglegesíteni szeretnéd, regisztrálhatsz, illetve bejelentkezhetsz anélkül, hogy a kosár tartalma elveszne. A kosár tartalma a fizetés előtt bármikor módosítható, törölhető. A kosár használatához a böngésződben a cookie-k használatát engedélyezned szükséges. A vásárlás menetén az oldal végigvezet Téged. Amennyiben bármilyen kérdésed merülne fel ezzel kapcsolatban, kérjük keress minket elérhetőségeink valamelyikén.)

Képek

Az áruházban feltüntetett képek illusztrációk! Nem tudjuk garantálni, hogy a termék azonos lesz a képen láthatóval.

Információk, leírások

A termékeknél található adatok, információk és leírások a legtöbb esetben a gyártótól származnak! Azok valóságtartalmáért nem tudunk felelősséget vállalni. Törekszünk pontos és hiteles információkat a rendelkezésedre bocsájtani, de nem tudjuk garantálni az információk valóságtartalmát.

Szállítási információk, díjak

A házhozszállítást a Magyar Posta Zrt. végzi. A szállítási díj a Magyar Posta Zrt. aktuális díjszabásának megfelelően történik. A számlán a termék vételárán kívül szerepel a postaköltség Áfá-val növelt értéke, valamint a csomagolás díja.

  • 2 000 Ft alatti rendelés esetén 1 500 Ft.
  • 2 000 Ft feletti rendelés esetén 990 Ft.
  • A szállítás 50 000 Ft felett ingyenes!

Fizetési feltételek

Utánvéttel: kiszállításkor a kézbesítőnek készpénzben fizetendő az áru ellenértéke, a készpénzfizetési számlát a csomag tartalmazza.

Előre utalással: megrendelést követően kiállítjuk az átutalásos számlát, a másolatát e-mailben eljuttatjuk a megrendelőnek. A számlán szereplő összeg bankszámlánkra történő megérkezését követően haladéktalanul intézkedünk a termékek kiszállításáról, a számla eredeti példányát a csomag fogja tartalmazni.

Személyesen: Budapest, XVII Pesti út 195. ( csak telefonos egyeztetés után +36 30 646 8678)

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatban

Kizárólag abban az esetben rendeld meg a kívánt termékeket utánvétes fizetéssel, amennyiben a csomag átvételekor ki tudod fizetni annak ellenértéket a futárnak. Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani.

Elállás joga

A távollévők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.

Jelen tájékoztató hiányában jogosult a fogyasztó három hónap elteltéig gyakorolni az elállási jogát.

Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, a szolgáltató Szircsák Szabolcs egyéni vállalkozó (továbbiakban szolgáltató) azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését.

Az alábbi esetekben azonban nem illeti meg a fogyasztót az elállási jog:

Olyan termékek esetén, melynek ára a vállalkozás által nem irányítható pénzpiaci mozgásoktól, ingadozásoktól függ.

A termék kifejezetten a fogyasztó kérésére, az általa szabott igények alapján, egyedi kérésnek megfelelően került előállításra, illetve gyorsan romló élelmiszerek esetén.
Hang, illetve kép, vagy szoftver esetén, ha a csomagolását felbontotta.

A szolgáltató a termék visszaérkezését követően a kormányrendelet értelmében haladéktalanul, de legkésőbb 30 napon belül visszatéríti a vételárat a fogyasztó részére.

Kivonat a 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről szóló törvényből:

4. § (1) A fogyasztó a szerződéstől nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. (2) A fogyasztó az (1) bekezdés szerinti elállási jogát a) termék értékesítésére irányuló szerződés esetében a termék kézhezvételének napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a 3. § szerinti írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított nyolc munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a termék kézhezvételének napjától számított három hónap elteltéig, b) szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződéskötés napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a 3. § szerinti írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított nyolc munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a szerződéskötés napjától számított három hónap elteltéig gyakorolhatja. (3) Ha a 3. § szerinti írásbeli megerősítés kézhezvételére - a (2) bekezdés a) pontja szerinti esetben - a termék kézhezvételének napjától, illetve - a (2) bekezdés b) pontja szerinti esetben - a szerződéskötés napjától számított három hónapon belül kerül sor, ettől az időponttól számított nyolc munkanap elteltéig a fogyasztó akkor is elállhat, ha a termék kézhezvételétől, illetve a szerződéskötés napjától számított három hónapból kevesebb mint nyolc munkanap van hátra. (4) Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi. (5) a Vállalkozás köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. (6) A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli. A vállalkozás azonban követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. 5. § A felek eltérő megállapodása hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja a 4. § szerinti elállási jogot: a) szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha az elállási határidő lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte; b) olyan termék értékesítése, illetve szolgáltatás nyújtása esetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac értékesítő által nem irányítható ingadozásától függ; c) olyan termék értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza, vagy gyorsan romlandó; d) hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást a fogyasztó felbontotta; e) hírlap, folyóirat és időszaki lap értékesítésére vonatkozó szerződés esetében; f) szerencsejáték-szerződés esetében.

A törvény további részletei megtekintheti:

http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99900017.kor

Elállási jog gyakorlásának menete:

Amennyiben élni szeretnél elállási jogoddal, annak jelzését megteheted a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon. Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe, telefonon történő jelzés alkalmával pedig a telefonon történő jelzést. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként add fel jelzésed, így tudod igazolni a postára adás dátumát. A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségével juttasd vissza cégünk címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni! Kiemelten ügyelj a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli!

A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, digitális fényképezőgéppel rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség (például ha a visszaküldött termék sérült, hiányos volt).

A termék visszaérkezését követően harminc napon belül a szolgáltató a Vásárló által megadott bankszámla számra visszatéríti a termék vételárát (egyeztetés alapján postai úton történő visszajuttatás is lehetséges!)

Adatkezelés

A webáruház használata során a szolgáltató a rendelkezésre bocsátott személyes adataidat bizalmasan kezeli, és nem adja ki harmadik fél számára, kivéve abban az esetben, ha az a kézbesítéshez, házhozszállításhoz szükséges. A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítésre statisztikai célokból. A szolgáltatás igénybevételéhez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem szeretnéd engedélyezni a cookie-k használatát, letilthatod böngésződ beállításaiban. Cookie-k tiltása esetén a szolgáltatás bizonyos elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra.

A megrendelés folyamán rögzített adataidat a szolgáltató a megrendelés teljesítéséhez használja fel. Az egyes informatikai rendszerek által, a webáruház oldalain leadott megrendelésből készült számla adatai a rendelés leadása folyamán megadott adatokkal rögzítésre és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra.

Adataid törlését, módosítását bármikor kérheted az info@karate-do.hu e-mail címen.
A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII tv. rendelkezései az irányadók.

A webáruházunk böngészésével, továbbá megrendelésed rögzítésével elfogadod a szolgáltató Általános Szerződési Feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.